maanantai 18. maaliskuuta 2013

Just the smell of the summer can make me fall in love

 Alan vihdoin uskoa siihen, että kesä tulee ! Ulkona on paistanut monta päivää aurinko, ja vaikka onkin pakkasta, niin mä oon ainakin ollut ihan jo kesäfiiliksissä.

Olin Tampereen Filmifesteillä kattomassa yhden lyhytelokuvakoosteen, China Experiencen. Oli todella kokeellista elokuvaa, antoi kyllä inspiraatiota omaankin luovaan työhön. Tämän näköisenä tepastelin silloin liikenteessä, kuten huomaa, kesäkukka on jo päässä, haha :D

Eilen olin pitkästä aikaa kattelemassa pikkuveljen säbäturnausta.Ostin Mytrendyphonesta uudet tarrakuoret ja näytönsuojan. Oon ihan onneton tiputtelemaan tota mun htc:tä -.- tarvisin jotkut metallikuoret tohon.. Mytrendyphone on ihan hyvä kännykkäkauppa, mutta esimerkiksi viimeeksi tilaukseen lähti muiden mukana silikonisuoja, jota ei sitten ollutkaan varastossa eikä edes saatavilla, ja he lähettivät vajaan paketin matkaan kysymättä haluanko vaihtaa tuotetta/ottaa rahat takaisin vai mitä haluan tehdä. Sain pyytäessäni kuitenkin rahat takaisin ko. tuotteesta ja toimitus on ollut aina nopea joten luultavasti käytän vastaisuudessakin samaa kauppaa.

Säbästä puheenollen, mä oon nyt päässyt pitemälle tässä muutamien liikakilojen karistuksessa ja kiinteytymisessä kuin koskaan ennen. Enpä olis uskonut, että tämä likka vapaaehtoisesti huhkii tuolla Näsinpuiston mäkiä ylös ja alas. Ja ostaa jumppahousut :D ne on aika kamalat mutta hyvät jalassa. Ja lenkkaritkin (kuten kuvasta näkyy) löytyi jostain kaapin perukoilta, kun oikein kaivoi.
Tässä postauksessa on vähän tylsää läpinää ja meikäläisen pärstää taas ihan tarpeeksi viikon edestä, mutta vielä yksi kuva, olkaatten hyvät. Instagrammiinkin kun olen hurahtanut, mut löytää sieltä nimellä Nooramariia.

Otto oli sitä mieltä, ettei mun pidä lähteä töihin. Vähän sydän suli kun näki tuon ilmeen! :D se siis majoittui mun maassa lojuvaan takkiin..


Mä tiedän että mulle tulee taas kiireinen kevät ja kesä. On töitä, pääsykokeita ja niihin pänttäämistä, autokoulun kakkosvaihetta, ylppärijuhlakutsuja, festareita, paljon kesäsuunnitelmia, synttäreitä..! Mutta samalla en millään malta odottaa!

Tulossa olevia postauksia:
Healthy/fitness/motivation - postaus
Kesäsuunnitelmia - postaus
Työpaikkani/opiskeluhaaveeni - postaus.

Kuinka paljon lukijat odottavat jo kesää? :))

2 kommenttia:

 1. Smuige oot laihtunu ihan homona! Oon kade!!! Ja onpas tukka ruskea :)

  Ihana Otto <3

  Ja nice ulkoasu beib.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiloissa ei kauheesti näy mutta parempi ja kiinteämpi olo on kyllä! Tosin se on ärsyttävää että jos on kolmekin päivää tekemättä erityisesti mitään niin heti tuntuu et plääh kaikki tuli takas:D mut kiitti beibs!<3

   Poista

Jätä tarinasi ja kommenttisi <3