lauantai 30. maaliskuuta 2013

Viiden päivän loma !


Me ei tosiaan saada olla pyhäpäivinä töissä (työn yks hyvä puoli, ehdottomasti :D) joten pääsiäisen kunniaksi viiden päivän loma odotti mua. Ihanaa! Oon nähnyt ihmisiä, viettänyt mukavia iltoja ja kaikkea kivaa :> viime viikonloppuna olin tosiaan Ennan luona Hyvinkäällä ja torstaina ystäväpariskunta oli meillä syömässä ja eilen kävin sitten Hervannassa pyörähtämässä ja päädyin käymään keskustassa muutamassa uudessa paikassa, Sohossa ja Cafe Europassa, jotka molemmat oli positiivisia yllätyksiä. Kiitos vain mukavista illoista kaikille!

Tosiaan kaverilla oli tällainen Lidlistä ostettu kissan leikkiputkilo, vai miksikä tuota pitäisi kutsua, ja se oli kovassa suosiossa heillä joten tänään kaupassa käydessäni nappasin meillekin samanlaisen ja on kyllä kelvannut molemmille :)


Varsinkin noi roikkuvat pompulat oli kissojen mielestä parhautta :D

Anteeks, vielä yks kissakuva.. mut tää on vaan mun mielestä niin hupaisa, tää on siis meidän kissojen ilme sillon kun imuri on käynnissä :--D se on niiden ykkösvihollinen. Jos katse voisi tappaa.. :--D
 Sitten taidehehkutusta! Allposters.com tarjoili ihailtavan kokoelman lempitaiteilijani Salvador Dalin taidevedoksia. Tämän nimi on The Elephants ja se tuli meidän makuuhuoneen seinälle. Puhdasta rakkautta nämä Dalin teokset !


Sitten pakollinen naamakuva, tuo toppi on uusi ostos, kerrankin ostin jotain ihan kaupasta enkä kirpparilta :D 

Huomenna lähden loppupääsiäistä viettämään Hämeenlinnaan, yritän palailla taas pian blogin ääreen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tarinasi ja kommenttisi <3