keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kesämuistoja

Syksy on kovaa vauhtia tulossa, joten siksi ajattelin että olisi kiva muistella mennyttä kesää.  Tässä joitain otoksia kesän varrelta ! 


Mansikat. You just gotta love them. Kun ostaa ekat mansikat, niin kesä alkaa. Niin se on ollu mulla jo monta vuotta :) Kesäisin syön näitä niin paljon kuin kehtaa. Paras yhdistelmä on varmaan vaniljajäätelö ja mansikat <3Grilliruoka. Ostettiin grilli ekaa kertaa, ja laitettiin se parvekkeelle tönöttämään. Grillattiin oikeasti liian vähän kesän aikana, ehkä 3-4 kertaa. Enemmänkin olis maistunut, ja vatsa olis varmaan myös samalla kasvanut.. :D täydellinen grilliruoka-annos on mun mielestä kanapihvi, fetasalaattia,  halloum - juustoa ja kylmä lonkero.

 Festarit. Tänä kesänä päädyin käymään Summer Up - festareilla ja Wanaja - festareilla. Perinteisessä Wanajassa kokeiltiin sumopainia, ja se oli ihan superhauskaa :D Kaaduin monta kertaa niin, etten vaan enää päässyt ylös tuon puvun kanssa  (alkoholilla ei vaikutusta asiaan, krhmm...) Wanajan esiintyjälista oli taas aika laaja, kaikkea Ismo Alangosta Cheekiin.


Summer Upissa olin parhaiden tyttökavereiden kanssa. Meillä oli mahtava nelikko ja superhauskaa! Lahdessa ei ollut kukaan käynyt aikaisemmin, joten oli vähän etsimistä ja hakemista, mutta löydettiin festarialueelle ja takaisin keskustaan. Musiikkia ehdittiin kuunnella jonkun verran, mutta pääasiassa juoruiltiin ja chillailtiin ja pidettiin hauskaa. Vaikka oltiin jo kymmenen tuntia oltu festareilla, niin lähdettiin silti Lahden yöelämään ja tanssittiin jalkamme puhki. Näitä reissuja lisää! :)Päiväreissu Tallinnaan. Lähdettiin maanantaina huonosti nukutun viikonlopun jäljiltä. Päästiin matkaan halvalla, ja köyhänä opiskelijana ainakin ajattelin että kun tuon sieltä muutaman laatikon, niin ne riittää seuraavaks vuodeks. Sinällään tuo viinanhakukulttuuri kyllä jotenkin ärsyttää mua, mutta lähdin kuitenkin reissuun:) seura oli hyvää mutta tuun aina huonovointiseks laivalla. Päivä oli kirkas ja tyyni, ja mua väänsi vatsasta koko ajan. Huoh:D

Hauska sattumus tapahtui terminaalissa, kun odotettiin Tallinnassa että päästään laivaan. Muu seurue lähti käymään vessassa ja mä jäin yksin penkille istumaan omieni ja muiden juomien kanssa. Aloin ihmetellä, kun vanha mies, kamera kaulassa ja vyölaukku lanteilla, tuijotti mua pitkään ja tuli sitten juttelemaan. Papparainen oli saksasta ja sanoi heti, että sä taidat olla Suomesta, viitaten juomien määrään. Repesin nauramaan ja yritin selittää, että juomat eivät ole pelkästään minun ja että ne riittävät todella pitkäksi aikaa meille. Papparainen ei uskonut ja näytti huvittuneelta. Keskustelimme hetken ja jossain vaiheessa tajusin, että saksalainen seurue oli kuvannut kaiken videokameralle. Siinäpä taas hyvää turistimatskua suomalaisista! :D


Särkänniemi ja delfinaario.  Asutaan lähellä Särkänniemeä, joten pakkohan siellä oli käydä. Delfiinit on aivan ihastuttavia, on aina pakko käydä kattomassa se niiden esitys. Pure love ! 

 Naantali Spa Hotel. Säästettiin rahaa ja lähdettiin yhdeksi yöksi Naantaliin. Kaksi yötä olis ollu kivempi, mutta sitten olis tullu jo liian kalliiksi. Tyyris hotelli, mutta hulppea ja hieno. Käytiin vanhassa kaupungissa, joka on aina tunnelmallinen. Uitiin, juotiin terassisiideriä ja syötiin hyvin. Naantali on tosi kaunis kaupunki mun mielestä :) Synttärit. Oon keskikesän lapsi ja täytin 20 vuotta tänä kesänä. Sitä juhlistettiin ystäväpiirin kanssa. Oliko ikäkriisiä? Oli. :D Tajusin olevani puolessa välissä matkalla kohti neljääkymppiä. Huih!

Viimeeksi mulla on ollut näin hyvä kesä vuonna 2010, kun olin 17 - vuotias. Toivon, ettei kesät mee mulla kolmen vuoden sykleissä, vaan että ens kesäkin vois olla yhtä hyvä kuin tää.

Tältä näytti mun kesä kuvina pääpiirteissään, entäs teidän kesät? Onko teille jokainen kesä yhtä hyvä, vai havaitsetteko myös jonkunlaista vaihtelua asiassa ?
2 kommenttia:

  1. jee kiva kun oot alkanu taas kirjottaa! kiva lukea sun kuulumisia kun nähdään liian harvoin :s T.Milja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, aloin just miettii et kun eri kaupungit ja koulukiireet etc niin jää todellakin liian harvaks näkeminen, mutta sitten voi onneks pitää hauskaa monen kerran edestä aina kun nähdään:) <3

      Poista

Jätä tarinasi ja kommenttisi <3